De werkdag van Mark van de Haar

Zelf oplossingen realiseren

“Als Product Owner bij Scope Insights heb ik vaak te maken met situaties waar ik nieuwe zaken moet oppakken. Dat maakt het werken bij Scope uitdagend en vernieuwend.”

In 2016 ben ik benaderd door Scope met de opdracht om een BI-tool te ontwikkelen voor franchisenemers van McDonald’s. Dat leek me een hele mooie uitdaging die ik graag ben aangegaan. Onder mijn leiding is het platform succesvol gebouwd en geïmplementeerd bij McDonald’s maar ook bij andere ketens.

Veel van onze klanten hebben specifieke vraagstukken en dan is het mij rol om daarvoor oplossingen te bedenken en deze te realiseren. Dit vereist veel flexibiliteit en een groot aanpassingsvermogen. Ik ben ontzettend blij met de vrijheid die ik krijg van het management van Scope.

Mijn rol als product owner

Als Product Owner van Scope Insights heb ik de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling en implementatie van de oplossingen voor onze klanten. Daarnaast adviseer ik klanten en ondersteun ik onze commercieel manager bij sales trajecten. Een belangrijk aspect van mijn functie is het voortdurend sparren met klanten en collega’s. Hierdoor krijg ik direct feedback op mijn prestaties. Dit stelt hoge eisen aan het niveau van mijn werk.

Sinds kort ben ik ook verantwoordelijk voor een nieuwe tak van sport van Scope: de personeelsplanningsoftware van Skednet. Mijn doel is om de software van Skednet verder te ontwikkelen en deze te integreren met in de tools van Scope Insights. Er is geen dag hetzelfde. Ik word voortdurend uitgedaagd om nieuwe zaken op te pakken en te ontwikkelen.