De werkdag van Danique de Jongh

“Ik hou ervan om een band op te bouwen en vandaar uit klanten te helpen”

Klanten verder helpen

Als Relatiemanager bij Scope ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met klanten en het bieden van ondersteuning bij hun vraagstukken.

Eén van de leukste aspecten van mijn rol is het opbouwen van een band met onze klanten en hen te helpen bij hun groei en ontwikkeling. Ik hou ervan om een band op te bouwen en van daaruit klanten te helpen”. Om te zien wat voor een groei een klant maakt en dat je een bijdrage aan leveren aan hun succes, dat geeft veel voldoening.

Ik geef leiding aan een van de klantenteams van Scope. Zo’n team bestaat uit verschillende specialisten, waaronder accountants, fiscalisten, HR-adviseurs en IT-specialisten. Hierdoor ben ik in staat de expertise vanuit ons kantoor te delen met ondernemers.

Mijn werk vereist dat ik regelmatig uit mijn comfortzone stap en nieuwe uitdagingen aanga. Het is soms veeleisend, de intensieve band met onze klanten en hun ambities. Maar Scope geeft mij ook de kans om mijn eigen vaardigheden te ontwikkelen en expertise te versterken. Bij Scope wordt gestreefd naar continue groei en ontwikkeling, zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers.